»
S
I
D
E
B
A
R
«
15 mai 2009 - Surprize cu …Cipilica!
May 6th, 2009 by folkablog

Ovidiu Mihailescu pregateste cateva surprize in cadrul lansarii celui de-al doilea album al sau, intitulat “Cipilica”.

O surpriza o constituie albumul in sine care reprezinta unul dintre cele mai ample materiale discografice de autor lansate in ultima perioada! 18 piese cu tonalitati mai blande fata de linia de compozitie cu care artistul deja ne-a obisnuit, o lirica de dragoste neconventionala, printre care se strecoara si cateva piese de satira sociala, pentru cei care inca nu s-au resemnat inca…

Spectacolul de lansare va include momente speciale cu invitati si mai speciali din lumea folkului: Mircea Baniciu, Mircea Vintila , Marius Batu, Alina Manole Tapinarii, iar alaturi de Ovidiu Mihailescu vor canta in diferite formule muzicale George Baicea, Adrian Cristescu, Sorin Zamfir si Titus Constantin!

Toate acestea se vor intampla pe data de 15 mai, in Silver Church, incepand cu ora 18:00! Costul unui bilet de intrare este de 20 ron. O alta surpriza: primii 100 de spectatori care vor veni la lansare vor primi cadou din partea artistului cate o cipilica!

Vino sa-ti iei cipilica!

Un eveniment MHO sustinut de Jurnalul National , Hotnews.ro, Librariile Carturesti, Radio Romania Actualitati , Radio Bucuresti, Radio3net, Port.ro, Sapteseri.ro, Muzicabuna.ro, Inconcert.ro, ODS Optical Disc Solution si Silver Church.

O invitatie video:


Tag-uri Technorati: , , , , , ,
     media: 0.00 din 0 voturi

Comments are closed

»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!