»
S
I
D
E
B
A
R
«
Festival Concurs de Muzică Folk “Gabi Dobre” – Ploieşti, ediţia a X-a
September 11th, 2009 by folkablog

În perioada 9-11 octombrie 2009 , la Ploieşti va avea loc cea de-a X-a ediţie a Festivalului Castanilor - In memoriam Gabi Dobre, eveniment cu tradiţie pe Valea Prahovei, un festival dedicat exclusiv muzicii folk.

Fiind o ediţie aniversară, anul acesta festivalul se va desfăşura în două secţiuni diferite: Concursul propriu-zis şi Gala Laureaţilor se vor desfăşura în datele de 9 şi respectiv 10 octombrie, pe scena Teatrului “Toma Caragiu. În ambele seri vor avea loc şi recitaluri susţinute de nume consacrate ale muzicii folk, iar în cadrul Galei Laureaţilor vor fi prezenţi pe scenă şi ocupanţii locului I la ediţia anterioară.
Pe data de 11 octombrie va avea loc o Gală Aniversară a Laureaţilor, în zona centrală a oraşului, care va aduce pe scenă o parte dintre câştigătorii ediţiilor precedente, precum şi nume consacrate ale muzicii folk.

Artistii care doresc să se înscrie în concurs o pot face până la data de 22 septembrie 2009. Pentru detalii privind condiţiile de participare pot descărca Regulamentul concursului şi Fişa de înscriere. De asemenea, informaţii suplimentare pot fi furnizate prin telefon, la numerele: 0244/578148, 0244/578149 sau 0730097669 (persoană de contact Luminiţa Avram, coordonator proiect).


Tag-uri Technorati: , , ,
     media: 0.00 din 0 voturi

Comments are closed

»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!