»
S
I
D
E
B
A
R
«
Festivalul Naţional de Folk “Chira Chiralina” – Brăila 2009
September 11th, 2009 by folkablog
În perioada 6-8 noiembrie 2009 , la Brăila, pe scena Casei Tineretului, va avea loc cea de-a patra ediţie a Festivalului Naţional de Folk “Chira Chiralina”.

Artistii cu vârsta până în 35 de ani, care doresc să se înscrie în concurs trebuie să trimită, până la data de 26 octombrie 2009 , 3 piese demo în format mp3 pe adresa centrul_creatie@portal-braila.ro sau pe CD (în format mp3 sau wav) pe adresa: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Piaţa Traian nr. 2, cod 810153, Brăila, Judeţul Brăila.

Juriul care va decide câştigătorii are în componenţa sa personalităţi ale muzicii de gen, redactori radio, TV şi personalităţi culturale locale. Preşedintele de onoare al festivalului este Nicu Alifantis , unul dintre cele mai importante nume ale muzicii româneşti pe care le-a dat oraşul Brăila.

Pentru mai multe detalii legate de condiţiile de participare, cei interesaţi pot descărca de aici Regulamentul de participare şi Fişa de înscriere. De asemenea, se pot adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale la numerele de telefon 0239.614710, 0723.214657 sau pe e-mail la adresele: centrul_creatie@portal-braila.ro , maria.puscaciu@yahoo.com


Tag-uri Technorati: , , ,
     media: 5.00 din 1 vot

Comments are closed

»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!